Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτήσεων ΠΜΣ Τμήματος Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΜΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024 - 2025

Η υποβολή των αιτήσεων των υποψήφιων για τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής θα γίνεται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.


Παρακαλούμε πριν προχωρήσετε στην ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, διαβάστε προσεκτικά το παρόν αρχείο Οδηγιών.

Δείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Διαδικασία «Δημιουργίας Λογαριασμού»

Από την αριστερή πλευρά της ιστοσελίδας επιλέξτε «Δημιουργία νέου Λογαριασμού». Στη συνέχεια συμπληρώστε με λατινικούς χαρακτήρες τα πεδία «Όνομα χρήστη», «e-mail» και «Επώνυμο - Όνομα» και εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης στα πεδία «Συνθηματικό» και «Επιβεβαίωση κωδικού». Έπειτα πατήστε το κουμπί «Δημιουργία νέου λογαριασμού». Όταν έχει γίνει σωστά η διαδικασία της δημιουργίας νέου λογαριασμού, ένα αποδεικτικό μήνυμα επιτυχούς εγγραφής, θα σας σταλεί αυτόματα στο mail που δηλώσατε.

Ηλεκτρονική Υποβολή Αίτησης Υποψηφιότητας

Επιλέξτε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών που σας ενδιαφέρει. Όσα πεδία έχουν * είναι υποχρεωτικά πεδία και πρέπει να συμπληρωθούν. Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία (συγκεκριμένα για το ονοματεπώνυμο σας συμπληρώνετε ό,τι αναγράφεται στην αστυνομική ταυτότητα).

Στη συνέχεια συμπληρώστε τα στοιχεία της εκπαίδευσης σας και της ακαδημαϊκής/επαγγελματικής εμπειρίας σας. Ειδικά για την αγγλική γλώσσα, πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρετε τον τίτλο του πιστοποιητικού που κατέχετε όπως αναγράφεται στο πτυχίο.

Τα ηλεκτρονικά αρχεία των απαιτούμενων δικαιολογητικών επισυνάπτονται στο τέλος της αίτησης, πλην των συστατικών επιστολών.

Οι συστατικές επιστολές κατατίθενται ηλεκτρονικά στο https://apply.xrh.unipi.gr/systatikes.

Εφόσον δεν έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης και επιθυμείτε να κάνετε αλλαγές πατήστε το κουμπί «Save draft». Με αυτό τον τρόπο η αίτηση σας αποθηκεύεται προσωρινά και μπαίνοντας πάλι με του κωδικούς σας στη σελίδα https://apply.xrh.unipi.gr/ μπορείτε να επαναφέρετε την αίτησή σας για να την συμπληρώσετε και να την υποβάλετε.

Εφόσον έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης και είστε σίγουρος/η και επιθυμείτε να γίνει οριστική υποβολή της αίτησης πατήστε το κουμπί «Υποβολή αίτησης». Ένα αποδεικτικό επιτυχούς υποβολής της αίτησης θα σταλεί στο e-mail σας.

Προσωρινά αποθηκευμένες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Όταν υποβάλλετε οριστικά την αίτησή σας, θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης.


Σε περίπτωση δυσκολίας, και για τεχνικά θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε στο e-mail lamanatidis @ unipi.gr


 

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Χρηματοοικονομική και Τραπεζική», Ειδίκευση: Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική

Υποβολή Αιτήσεων: Έως 20 Ιουλίου 2024

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Το Χρηματοοικονομικό και Θεσμικό Πλαίσιο των Αγορών Χρήματος και Κεφαλαίου»

Υποβολή Αιτήσεων: Έως 20 Ιουλίου 2024

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Χρηματοοικονομική Διοίκηση Δημόσιων Οργανισμών και Μονάδων»

Υποβολή Αιτήσεων: έως 30 Ιουνίου 2024